ЗА НАС

Нашите продукти

Ние от Васани ЕООД предлагаме изработка, доставка и монтаж на кухненски плотове, плотове за баня, стъпала, настилки, облицовки, подпрозоречни первази, прагове, камини, барбекюта, надгробни паметници и всякакви други изделия от естествен и технически камък в съответствие с индивидуалните предпочитания и изисквания на клиента.

За целта целта използваме материали от цял свят.

Фирмата разполага със собствена складова и производствена база, висококвалифицирани екипи за обработката и монтажът на изделията от камък.

Голямо разнообразие

При нас ще намерите разнообразие от цветове на мрамор, гранит и технически камък от Италия, Испания, Турция, Гърция, Индия, Китай и др.

Предлагаме слабове, стъпала, плочи и др. С различна дебелина и обработка на повърхността на камъка. Той може да бъде полиран, термолющен, бучарда, рустика, глиц, хонед(сатениран).

За нас е важно да удовлетворим желанията на всеки наш клиент, съобразявайки се с неговият вкус и предпочитания, предлагайки изпълнение от идейното решение до крайната реализация на даден проект за изделие от естествен или технически камък.